Ders Adı | Bölüm | Ders Dili |
---|---|---|
GST352 | MUTFAK YONETIMI | TSANER | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Türkçe |
GST340 | YIYECEK VE ICECEK OPERASYONLARI | TSOYADLI | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Türkçe |
GST328 | RESTORAN YONETIMI | TSOYADLI | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Türkçe |
GST458 | FRANSIZ PASTA VE TATLI TEKNIKLERI | MSAH | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Türkçe |
GST459 | YIYECEK VE SARAP | MSAH | Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Türkçe |
GST452+TRZ452 | SATIN ALMA | TSANER | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ346+GST346 | ARASTIRMA YONTEMLERI | NMENEMENCİ | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ321+GST321 | INSAN KAYNAKLARI YONETIMI | SAKYUREK | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ470+GST470+YNT470 | GIRISMCILIK | SAKYUREK | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ243+GST243 | PAZARLAMAYA GIRIS | SAKYUREK | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ142+GST142 | GIDA VE HIJYEN | OUZUNSAF | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ264+GST264 | YIYECEK VE ICECEK YONETIMI | OUZUNSAF | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST145 | GASTRONOMIYE GIRIS | TSOYADLI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST140A | YIYECEK URETIMI II | TSOYADLI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST242 | YIYECEK URETIMI IV | TSOYADLI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ253 | FINANSAL MUHASEBE | ICULGEN | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ146 | ON BURO YONETIMI | FTIRALI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ123 | KONAKLAMA OPERASYONLARI | EKSHAHMIRZDE | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST141 | BESLENMENIN TEMEL ILKELERI | SMADENCIOGLU | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST248 | DÜNYA MUTFAGI II | EEKINCI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST246 | YEREL MUTFAK II | EEKINCI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST435 | ENDUSTRIYEL MUTFAK UYGULAMALARI | EEKINCI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST445 | GASTRONOMIDE YENI TRENDLER | EEKINCI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
GST140B | YIYECEK URETIM II | EEKINCI | Turizm Fakültesi | Fakülte Ortak Dersleri | Türkçe |
TRZ340 | ETKINLIK VE KONFERANS YONETIMI | NMENEMENCİ | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ126 | EKONOMIYE GIRIS | SAKYUREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ328 | TURIZM PAZARLAMASI | SAKYUREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ351 | ULUSLARARASI ISLETME | SAKYUREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ100 | YAZ STAJI 1 | SAKYÜREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ420 | TURİZM ENDÜSTRİSİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI | GSADIKOĞLU | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ319 | ÖZEL İLGİ TURİZMi | ÖUZUNSAF | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ417 | FiNANSIN TEMELLERi | İCÜLGEN | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
GST100 | YAZ STAJI 1 | SAKYÜREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
GST200 | YAZ STAJI 2 | SAKYÜREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
TRZ200 | YAZ STAJI 2 | SAKYÜREK | Turizm ve Otel İşletmeciliği | Türkçe |
Turizm Fakültesi 2022 – 2023 Bahar Dönemi Dersler
Turizm Fakültesi 2022 – 2023 Bahar Dönemi Dersler